Property Management in Bucuresti

Administram apartamente inchiriate in regim hotelier, prin AirBnb sau Booking. In plus, va putem ajuta sa identificati propietatea pe care sa o achizitionati, daca nu o detineti deja, va oferim recomandari referitoare la amentajea acesteia, realizam prezentarea text si fotografiile care vor aparea in cadrul site-urilor mentionate mai sus.

Imobilis.ro ofera servicii complete de reprezentare dezvoltatorilor de proiecte imobiliare rezidentiale, atat in Bucuresti, cat si in Ilfov. Pentru detalii complete, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat sau sa accesati site-ul nostru.

Reprezentam Proprietari de imobile din Bucuresti, prin evaluarea proprietatii si consultanta in privinta pretului, pregatirea si fotografierea imobilului, conceperea unei descrieri care va prezenta caracteristicile proprietatii si promovarea in mediul online a proprietatii de inchiriat / de vanzare.

Imobilis.ro este compania de gestionare a proprietatii care va ajuta in rentabilizarea imobilului detinut prin reprezentarea in fata chiriasului, incasarea chiriei, verificarea platilor si a imobilului.

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.