Un nou complex imobiliar apare pe harta Bucurestiului

Administrare Imobile Bucuresti si Ilfov - Imobilis.ro > Blog > Stiri Imobiliare > Un nou complex imobiliar apare pe harta Bucurestiului
metalurgiei metropolitan

Daca va doriti sa fiti intotdeauna la curent cu ultimele stiri din domeniul imobiliar, inseamna trebuie sa stiti de intentia Metropolitan Residence, care destul de recent a anuntat faptul ca incepe un nou proiect imobiliar in zona de nord a Capitalei. Este vorba despre complexul Crown Towrs, care va fi ridicat pe Soseaua Nordului-Herastrau, foarte aproape de Cartierul Francez. Acesta va cuprinde nu mai putin de 230 de apartamente, spatii pentru birouri, spatii comerciale, dar si un centru de agrement impunator, toate intinzandu-se pe 10.000 de metri patrati. Este vorba despre o investitie de 100 de milioane de euro, care va fi realizata in doua etape.

Facilitati de lux

In prima etapa, dezvoltatorul isi propune sa ridice 156 de apartamente, care vor avea suprafete intre 90 si 650 de metri patrati, dar si o cladire de birouri, care se va intinde pe 4530 de metri patrati. In cazul in care sunteti interesati de aceste facilitati, le puteti achizitiona pana la sfarsitul anului 2021. Ulterior, in cadrul compexului vor fi ridicate si celelalte apartamente, dar si birourile aferente, impreuna cu un centru SPA, o piscina si o sala de fitness echipata pana in cel mai mic detaliu.

Printre facilitatile exclusiviste de care va puteti bucura daca achizitionati unul din apartamentele din complexul Metropolitan Residence se numara faptul ca aveti posibilitatea de a va personaliza atat compartimentarile interioare, cat si sistemul de tip smart-home integrat. Per ansamblu, intreg proiectul se doreste a fi unul de lux, cu un design unic si o arhitectura moderna, deosebita, care isi propune sa va uimeasca la fiecare pas, atat prin facilitatile atractive, cat si prin finisajele interioare si exterioare de calitate.

Metropolitan Residence

Un jucator important pe piata dezvoltatorilor imobiliari locali, sustinut 100% de capital romanesc, Metropolitan Residence doreste sa va ofere ocazia de a va bucura de o viata la standarde inalte, asa cum meritati. Este vorba despre o companie care si-a deschis portile pentru prima data in anul 2010, iar in cei aproape 20 de ani de activitate a ridicat nu mai putin de 3.000 de apartamente.

Printre complexele rezidentiale dezvoltate de Metropolitan Residence se numara: Metropolitan Residence Berceni, Metropolitan Residence Aparatorii Patriei, Metropolitan City Color, dar si Metropolitan Residence Metalurgiei. In total, compania a investit deja pana acum peste 200 de milioane de euro in cladiri realizate cu iscusinta si pasiune.

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.