Segmentul premium de pe piață imobiliară, din nou la mare căutare

Administrare Imobile Bucuresti si Ilfov - Imobilis.ro > Blog > Stiri Imobiliare > Segmentul premium de pe piață imobiliară, din nou la mare căutare
imobiliare pipera

Segmentul premium de pe piața imobiliară dă semne de îmbunătățire în România. Agenții imobiliari susțin faptul că dintr-un complex de 9 vile din Pipera, care costă 500.000 de euro fiecare, doar una singură este în prezent nevândută. Acest lucru reprezintă o dovadă a îmbunătățirii stării financiare a populației din București.

Pipera este una dintre zonele cele mai scumpe din Capitală, însă dacă ești interesat de achiziționarea unei locuințe în această zonă, trebuie să știi că prețurile au crescut cu circa 15%, în comparație cu anul trecut.

Motivele pentru care tarifele au un trend ascendent sunt strâns legate de faptul că în zona de nord a Capitalei s-au construit extrem de multe clădiri de birouri, în care sunt disponibile numeroase tipuri de joburi plătite foarte bune. Mai mult, în Pipera infrastructura s-a îmbunătățit considerabil, spre deosebrie de ultimii ani, atât în ceea ce privește șoselele, cât și numărul de magazine din diferite nișe.

Unul dintre exemplele pe care le poți lua în considerare în materie de case este vila cu parter plus 2 etaje, care este construită în stil mediteranean. Aceasta are o suprafață utilă de mai bine de 200 de metri pătrați, este dotată atât cu încălzire, cât și cu răcire în pardoseală, iar prețul ei ajunge la 300.000 de euro. Mai mult, construcția este prevăzută și cu o grădina autonomă, care este stropită în mod automat doar la ore fixe și care are inclusiv un lac cu pești.

Tot în zona de nord a Capitalei există și vile de 360 de metri pătrați, ale căror prețuri ajung și până la jumătate de milion de euro. Acestea fac parte dintr-un complex care a fost finalizat la sfârșitul anului 2014. O singură casă dintre acestea este în prezent nevândută, celelalte fiind deja locuite.

Profilul cumpărătorilor

În ceea ce privește profilul cumpărătorilor, agenții imobiliari susțin că cele mai multe dintre persoanele care achiziționează imobile în zona Pipera sunt fie președinți ai unor companii multinaționale, fie ambasadori ori persoane care nu doresc să facă rabat de la lux.

Ce se prevede pentru 2020?

Din punct de vedere al specialiștilor în domeniul imobiliar, se preconizează că în 2020, numărul caselor vândute din categoria premium va crește și mai mult. Dacă îți dorești să te numeri printre aceștia, începe căutările de acum, pentru a evita că prețurile să crească, așa cum este preconizat.

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/financiar/au-crescut-vanzarile-de-locuinte-din-zonele-scumpe-ale-capitalei-pretul-la-care-a-ajuns-o-vila-cu-doua-etaje-si-piscina.html

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.