Pret Record pentru Terenurile din Nordul Bucurestiului

Administrare Imobile Bucuresti si Ilfov - Imobilis.ro > Blog > Stiri Imobiliare > Pret Record pentru Terenurile din Nordul Bucurestiului
pret teren Bucuresti

Zona de nord a Capitalei a devenit un lux, dacă ești interesat de achiziționarea unui teren în această parte a orașului. Potrivit studiilor realizate pe piață, în medie, un singur metru pătrat se vinde acum cu aproximativ 4000 de euro. Este vorba despre un preț record, care nu s-a mai văzut niciodată, dar pe care cumpărătorii sunt dispuși să îl plătească pentru a beneficia de locuințele ori dorite.

Trendul prețurilor

Proprietățile din nordul Bucureștiului au început să fie la mare căutare încă din perioada 2012-2016, iar prețurile au crescut treptat. Aproape jumătate dintre locuințele ridicate aici se vând în prezent la prețuri foarte ridicate, începând de la 4170 de euro/mp pătrat și putând ajunge chiar și până la 7000 de euro/mp.

Avantajele locuințelor din nordul Capitalei

Principalul avantaj de care ai avea parte dacă ai cumpăra o proprietate aici ar fi acela că te-ai afla într-o zonă excelentă, puternic dezvoltată. Mai mult, locuințele sunt extrem de căutate pentru că sunt aproape de marile firmei din Pipera, dar și aproape de Băneasa, Primăverii, Floreasca, Aviatorilor, Kiseleff și Dorobanți. Achiziționând aici o casă, ai certitudinea că valoarea ei nu va scădea niciodată, ci, dimpotrivă, ar putea chiar să crească în timp, având în vedere cât de mult se dezvoltă această zonă. Autostrada din apropiere, proximitatea de cel mai mare aeroport din România, Henri Coandă, precum și zona de lux reprezintă celelalte elemente pe care le poți lua în considerare înainte de a face o investiție.

Pe termen lung, poți lua în considerare și faptul că în zona de nord nu mai există foarte multe terenuri care se pot vinde, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă, cel mai probabil se va închide circuitul de vânzări în domeniul imobiliar, iar tu vei avea ocazia de a te muta într-o regiune care este deja bine conturată și în care există o comunitate închegată.

Ce tipuri de locuințe ai la dispoziție?

O treime dintre locuințele din nord se vând cu prețuri cuprinse între 4.000 și 4.400 de euro/mp, urmând mai apoi un procent de 11,5% locuințe care se vând cu prețuri între 5.300 euro/mp și 5.609 euro/mp. Există, însă și case pentru care ai putea scoate din buzunar între 3.000 și 3.500 de euro/mp, însă procentul acestora este de doar 24% din totalul locuințelor din zona de nord a Capitalei.

Sursa:

https://www.stiripesurse.ro/pre-mediu-record-pentru-proprieta-ile-din-nordul-capitalei-peste-4000-euro-mp_1358136.html

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.