Administrare Imobile Bucuresti si Ilfov - Imobilis.ro > Blog > Stiri Imobiliare > Hagag a început lucrările la proiectul rezidenţial H Pipera Lake
h pipera lake

Israelienii de la Hagag Development Europe, parte a Hagag Group, au anunţat joi că demarează lucrările la H Pipera Lake din Bucureşti. Complexul este cel mai amplu proiect rezidențial din portofoliul grupului, cu o investiţie de 90 milioane de euro.

Mai mult, compania a anunţat că în prima fază va livra un număr de 390 apartamente, din care deja 45% au fost vândute. Potrivit comunicatului, proiectul va fi dezvoltat în trei etape, pe o suprafaţă totală de 57 000 metru pătraţi, prima etapă fiind finalizata la sfârşitul anului 2020.

În total, construcţia va pune la dispoziția clienţilor 1350 de apartamente, cu suprafeţe cuprinse între 55 mp şi 97 mp, dispuse în 17 imobile având regimul de înălţime S+P+6E+7R.

“Am decis să investim în România deoarece am simțit potențialul enorm al pieții și suntem convinși că H Pipera Lake va aduce un plus de valoare zonei de nord a capitalei. Ne bucurăm să începem construcția primei faze cu un grad de ocupare de 45%. Acest procentaj este expresia clară a interesului pe care oamenii îl manifestă vizavi de proiect, dar și o confirmare a faptului că piața este, în continuare, dinamică. România rămâne pentru noi o alegere strategică și plănuim să adăugăm noi proprietăți în portofoliul local al companiei, dar și să lansăm noi proiecte”, a precizat Yitzhak Hagag, Chairman and board controller al Hagag Group.

BTD Construct a fost numit antreprenorul general al proiectului, cu o experienţă de peste 16 ani în domeniul construcţiilor. H Pipera Lake va fi dezvoltat pe malul lacului Pipera şi va cuprinde, pe lângă spaţiile locative, peste 1600 locuri de parcare, locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi, minimarket, farmacie dar şi un spaţiu generos de promenadă pe malul lacului. De asemenea, apartamentele situate la parterul imobilelor vor avea grădini proprii.

Hagag Development Europe nu este la prima investiţia în România. În trecut a cumpărat Palatul Ştirbei, situat pe Calea Victoriei şi fostul sediu Petrom din aceeaşi zonă. Acesta din urmă se va transforma într-o zonă de birouri, primul proiect de acest tip al grupului, pentru a cărui modernizare compania a anunţat deja o investiţie de 8 milioane de euro.

Investiţiile nu se opresc aici, întrucât israelienii au şi proiecte viitoare cum ar fi complexul rezidenţial H Pipera Forest şi proiectul rezidenţial de lux H Eliade 9 Residence, pe strada Mircea Eliade.

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.