Cel mai înalt hotel din România va fi gata în 2022 și va măsura 85 de metri

Administrare Imobile Bucuresti si Ilfov - Imobilis.ro > Blog > Stiri Imobiliare > Cel mai înalt hotel din România va fi gata în 2022 și va măsura 85 de metri
swisshotel

Grupul Accor, care operează sub brandul Swisshotel a anunțat că se va ocupa de ridicarea celui mai înalt hotel din România. Acesta va măsura nu mai puțin 85 de metri și va fi amplasat în Capitală, urmând să fie finalizat în anul 2022. Este vorba despre un proiect ambițios, prin intermediul căruia dezvoltatorii își propun să iasă din tipare și să ofere turiștilor un loc de vis, în care să se poată bucura de toate condițiile necesare unei șederi de neuitat.

În vederea construirii hotelului a fost deja semnat un acord de finanțare, a cărui valoare este de 24 milioane de euro. Grupul Accor a semnat un acord cu Libra Internet Bank pentru această suma, însă investiția totală se va ridica la 52 de milioane de euro.

Dezvoltatorii au declarat public faptul că își doresc să introducă Bucureștiul pe harta capitalelor europene, în care există hoteluri de top. Susținerea primită din partea instituției bancare este o confirmare că încrederea în România sporește considerabil și că învestițiile străine sunt bine primite pentru modernizarea orașului

Cum va arăta hotelul?

În prezent nu a fost dată încă publicității o schiță a viitorului hotel, însă se știe faptul că acesta va avea 225 de camere, mai multe restaurante, o piscină, o sală de spa și fitness, dar și o zonă specială pentru întâlnirile de afaceri și evenimentele de tip corporate. Că înălțime, clădirea va avea 27 de niveluri: dintre acestea, 3 sunt subterane. Cât despre suprafață totală construită, ea va se va întinde pe 30.000 de metri pătrați.

Despre grupul Accor

Accor este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piata hotelieră de la nivel mondial. Până acum, acest grup s-a ocupat de realizarea unor hoteluri de top, de cazino-uri, dar și de restaurante. Este vorba despre o companie care și-a extins activitatea în peste 100 de țări și care are mai bine de 150.000 de angajați.

Printre hotelurile de care s-a ocupat până acum grupul Accor se numără Sofitel, Pullman, Novotel, Ibis, All Seasons, Mercure, Etap Hotel, dar și Formule 1. Mai exact, Accor și-a pus amprenta asupra a mai bine de 4.000 de hoteluri, care însumează peste 500.000 de camere.

În România, grupul deține hotelul de 4 stele Pullman Bucharest World Trade Center, dar și hotelurile care fac parte din lanțurile Novotel și Ibis.

Sursa: https://media.imopedia.ro/stiri-imobiliare/cel-mai-inalt-hotel-din-bucure-ti-va-avea-85-de-metri-24800.html

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.