Administrare Imobile Bucuresti si Ilfov - Imobilis.ro > Blog > Stiri Imobiliare > BCR îşi mută sediul în Business Garden Bucharest din 2020
BCR Business Garden Bucharest

Banca Comercială Română, membră a grupului Erste, îşi va muta sediul în 2020 în Business Garden Bucharest, într-un spaţiu de 14 000 mp. Astfel, BCR va deveni cel mai mare chiriaş al complexului dezvoltat de Vastint România. Proiectul, al doilea deţinut de Vastint, a fost deja livrat şi are până în prezent un grad de ocupare de 65%.

În clădirea din zona Orhideea BCR va ocupa şase etaje din cele opt ale clădirii, unde îşi va reloca cei aproximativ 1 000 de angajaţi din sediul de pe Calea Victoriei. Complexul este situat la intersecţia dintre Calea Plevnei şi Pasajul Basarab şi cuprinde trei clădiri cu spaţii de birouri de clasa A, cu o suprafaţă totală destinată închirierii de aproximativ 43 000 mp. În plus, proiectul cuprinde o parcare ce include şi zonă pentru biciclete, cu vestiare şi duşuri pentru biciclişti, gradină interioară, pasarele pietonale şi facilităţi wifi.

„Prin designul modern şi abordarea durabilă, Business Garden Bucharest a fost alegerea potrivită pentru noi, deoarece continuăm procesul de consolidare a operaţiunilor noastre centrale început odată cu relocarea în The Bridge. Zonele verzi vaste, cu alei pietonale şi activităţi recreative, combinate cu oferta variată de servicii şi facilităţi oferite de către Vastint şi apropierea de celălalt sediu al nostru au fost principalele ingrediente care ne-au convins să alegem Business Garden Bucharest ca cea mai bună opţiune pentru cei 1.000 de colegi care se vor muta acolo anul viitor”, susţine Elke Meier, CFO BCR, într-un comunicat al băncii.

Complexul Business Garden Bucharest este primul proiect cu un concept verde din România, dar nu primul şi pentru Vastint. Dezvoltatorul deţine alte cinci proiecte cu acelaşi nume în mai multe oraşe din Europa. Vastint România aparţine Vastint Holding, deţinută la rândul său de Interogo Holding. Interogo Holding este parte a Interogo Foundation, ce deţine şi Inter IKEA Group.

În paralel, clădirea Bucharest Financial Plaza, sediul principal al băncii, cu o suprafaţă de 26 300 mp închiriabili, a fost scoasă la vânzare. Tranzacţia urmează să fie încheiată la sfârşitul anului sau începutul anului viitor, având o valoare estimată de peste 45 milioane de euro.

Banca Comercială Română (BCR), parte a Erste Group, este cel mai important grup financiar din ţară, cu prezenţă în operaţiunile băncii universale, piaţa de leasing, pensii private, asigurări şi bănci de locuinţe.

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.