5 proiecte imobiliare de anvergura: office, rezidentiale si mixte

Administrare Imobile Bucuresti si Ilfov - Imobilis.ro > Blog > Stiri Imobiliare > 5 proiecte imobiliare de anvergura: office, rezidentiale si mixte
one verdi park

Prezenta pe piata din Romania inca din anul 2007, firma de constructii Vitalis Consulting are in prezent in derulare 5 proiecte imobiliare ale caror valoare se ridica la peste 200 de milioane de euro. Toate proiectele vizeaza atat crearea unor spatii pentru birouri, cat si cladiri rezistentiale, dar si variante mixte foarte atractive. Dezvoltatorul isi propune sa lucreze la cele mai inalte standarde, atat in ceea ce priveste materialele folosite, cat si designul final al cladirilor si dotarile cu care acestea vor fi prevazute. Reprezentantii Vitalis au declarat deja public faptul ca urmaresc sa ridice imobile care sa fie prietenoase cu mediul si totodata sustenabile din punct de vedere financiar.

One Herastrau Plaza  – un proiect residential exclusivist, care va fi dezvoltat in partea de nord a Bucurestiului, foarte aproape de cel mai mare parc al orasului. Intregul ansamblu va cuprinde 156 de apartamente, toate aflate la doar cateva minute de parcul Herastrau, Promenada Shopping Mall si Lacul Floreasca.

One Verdi Park – este cel de-al doilea proiect Vitalis, pentru care tocmai s-a obtinut autorizatia de construire. El va fi dezvoltat in zona Bulevardului Vacarescu, acolo unde perspectivele preconizate pentru urmatorii ani sunt excelente din toate punctele de vedere. Mai exact, One Verdi Park va include 2 turnuri – unul pentru birouri, iar celalalt pentru apartamente. Ambele cnstructii se vor ridica pana la 75 de metri inaltime. Dezvoltatorul isi propune sa le finalizeze pana la sfarsitul anului 2021.

One Tower – situata la intersectia dintre bulevardul Mircea Eliade si Calea Floreasca, aceasta cladire va fi una dintre cele mai performante constructii din Romania. Ea se intinde pe 24.000 de metri patrati, iar pe fiecare etaj sunt prevazuti a fi utilizabili 1.400 de metri patrati. One Tower va cuprinde si 460 de locuri de parcare, dar si statii de incarcare pentru autoturismele electrice. Mai mult, parcarea va fi prevazuta si cu spatii speciale pentru biciclete, dar si cu vestiare si dusuri.

One Peninsula – se doreste a fi un cartier de lux, pe care il veti gasi pe malul Lacului Floreasca, foarte aproape de birourile din zona Barbu Vacarescu-Floreasca. Este vorba despre un proiect care se intinde pe 25.000 de metri patrati si are are deschidere spre lacul Floreasca. Aici vei putea cumpara imobile dotate cu facilitati de ultima generatie.

One Cotroceni Park – ultimul proiect din seria pe care dezvoltatorul autohton si-l propune va cuprinde spatii office, dar si de retail si va avea inclusiv o componenta rezidentiala. Cele 9 blocuri cu peste 800 de apartamente va vor astepta sa gasiti noul loc pe care sa il numiti ,,acasa”.

Sursa:

https://www.imobiliare.ro/imoexpert/investitii-de-peste-200-de-milioane-de-euro-in-derulare-cinci-proiecte-de-anvergura-ale-unui-dezvoltator-autohton-rezidentiale-office-si-mixte_db/

 

Call Now Button+40744 70 20 20
Acest site foloseste cookie-uri.